Energierepen en Eiwitrepen, voor kracht en uithoudingsvermogen tijdens outdoor sporten

Energierepen

Kracht- en saploos? Geen probleem! Energierepen leveren de energie die outdoorsporters onderweg nodig hebben. Hetzij vetten, eiwitten of koolhydraten, een gezonde en uitgewogen voeding moet het lichaam alles geven wat het nodig heeft om onbeperkt te kunnen presteren. En dat is onderweg vaak niet gemakkelijk. Hetzij voor de snelle energieboost of als voedingssupplement tijdens trekkingtours, deze repen hebben het echt in zich. Oh ja: ze zijn ook erg lekker!

Energierepen geven vermoeide lichamen weer energie.

Energierepen en Eiwitrepen geven kracht, dat is een feit. Maar wat maakt ze anders dan een willekeurige snack? Is een eenvoudige chocoladereep van de discounter niet voldoende? De laatste vraag kan met een duidelijk "nee" worden beantwoord. Speciaal gekozen ingrediënten en bestanddelen, die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van sporters die een zware inspanning moeten leveren, zorgen ervoor dat energierepen tot onmisbare begeleiders worden voor onderweg. De repen geven het lichaam hoogwaardige proteïne, waardevolle koolhydraten (ook wel carbohydraten genoemd), vitamines en andere essentiële voedingsstoffen. Deze energieleveranciers vormde de ideale sportvoeding, ongeacht of als snelle snack op de mountainbike of als korte "power up" tijdens het hardlopen. Voor de extra snelle energieboost zijn er overigens ook energiegels. Die kunnen snel worden geconsumeerd en zorgen eveneens voor frisse energie.

Ook in het dagelijkse leven verrijken deze krachtbundels het menu! Hun uitgewogen samenstelling en goede voedingswaarden zorgen ervoor dat deze repen als goede maaltijdvervanger kunnen worden gebruikt wanneer je eens geen tijd hebt. Bij snelle trek en de accute inzinking op kantoor vormen ze de perfecte mogelijkheid om de koolhydratenreserves weer aan te vullen. Energierepen met een hoog eiwitgehalte ondersteunen de spieropbouw.

Veel lekkere varianten voor bijzonder veel energie

Wat betreft veelzijdigheid hebben energierepen het een en ander te bieden. Het broekzakmenu loopt van simpele graanreep tot ongewone variant met dropsmaak of met lekkere vruchten. De bekende merken zoals Chimpanzee, Oat King, Trek'n Eat en Clif Bar zorgen voor veel variatie en gezonde energie. Lekker!

ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Abonneer je op de nieuwsbrief
Abonneer je op de nieuwsbrief
ONTVANG EEN €5-WAARDEBON
Direct €5 korting
op je volgende bestelling
Nee, dankjewel.