Met aluminium sneeuwschoenen vederlicht onderweg in de winterwildernis

Aluminium schneeuwschoenen

Ook voor niet-wintersporters die in het koude jaargetijde onder geen enkel beding willen afzien van een wandel- of outdoorbeleving, zijn sneeuwschoenen van aluminium een perfecte en letterlijk lichte mogelijkheid om te bewegen in de natuur en de bergen. Juist aluminium sneeuwschoenen, zoals de lichte MSR sneeuwschoenen of de sneeuwschoenen van Tubbs, zijn kwalitatief hoogwaardige sneeuwschoenen van aluminium, waarvan je het gewicht aan de voeten amper merkt.

Sneeuwschoenen van aluminium blinken uit door hun gewicht

Vooral ambitieuze sneeuwschoenwandelaars die op jacht zijn naar ettelijke hoogtemeters, of freeride georiënteerde snowboarders bij wie het bij het stijgen aankomt op elke gram bagage, hebben profijt van een aluminium schoen. Diverse sneeuwschoenmodellen van Tubbs of MSR bieden de sneeuwschoenwandelaars in de winter een lichte aluminium sneeuwschoen voor elk terrein. Maximaal twee kilogram is het gewicht van een goede sneeuwschoen van aluminium. Bovendien is een sneeuwschoen die geschikt is voor tours uitgerust met een klimhulp en een rotatie-as om op getordeerde hellingen gemakkelijk schuin te kunnen lopen.

Met sneeuwschoenen van aluminium de winter van zijn mooiste kant leren kennen

Ook winterwandelaars die voor hun genot of gezelligheid een winterse sneeuwschoentour maken en tourpuristen zouden hun toevlucht moeten nemen tot een lichte aluminium sneeuwschoen. Tenslotte ontziet het geringe gewicht aan de voeten de spierkracht en de belasting van de gewrichten. Dat verlengt het plezier tijdens een sneeuwschoenwandeling in een adembenemend winterlandschap.

Get a £5 voucher
Bergfreunde News abonneren
Ontvang de €5 waardebon
Bergfreunde News abonneren
Bergfreunde News abonneren
Ontvang de €5 waardebon
€ 5 onmiddellijk
Voor je volgende bestelling
Nee, dank u.

Houd er a.u.b. rekening mee dat we op onze website cookies inzetten om je gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je op de website verdersurft, ga je akkoord met het gebruik van cookies.